Onko aika pinnoittaa tiilikatto? Tiesithän, että suomen koleat sääolosuhteet vaikuttaa katon kuntoon merkittävästi. Ota yhteyttä niin laitetaan katto kuntoon!

Tiilikaton pinnoitus

Tiilikaton pinnoitus on loistava valinta, jos tiilet ja yläpohja on vielä hyvässä kunnossa. Kun tiilikaton pinnoitus tehdään ajoissa ja kattoa huolletaan säännöllisesti, pidentää se tiilikaton käyttöikää merkittävästi. Pinnoitus saa vanhan tiilikaton näyttämään upealta ja suojaa sitä seuraavat kymmenen vuotta kosteudelta, sammaloitumiselta ja pakkasvaurioilta. 

Näin maalausurakka etenee

1. Katon kuntokartoitus

Kartoitamme katon kunnon, Lasketaan maalattavan kohteen pinta-ala, valitaan sävyt maaleille,  jonka jälkeen annamme teille kiinteä hintaisen tarjouksen.

2. Urakkasopimus

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen teemme yhdessä kiinteähintaisen sopimuksen. Selkeä hinta, eikä ylimääräisiä kuluja. Meillä hinta pitää. Sovimme myös urakan aloituksesta.

3. Urakan aloitus

Aloitamme urakan sovitun aikataulun mukaan. Pihaan saavuttua esittelemme itsemme ja kerromme asiakkaalle miten urakka etenee, jne..

4. Rikkinäiset tiilet vaihdetaan uusiin

Ennen tiilikaton pesua käymme katolta vaihtamassa rikkinäiset tiilet ehjiin tiiliin. Näin katosta saadaan yhtenäinen ja ehjä.

5. Pesu ja myrkytys

Pesemme tiilikaton korkeapainepesurilla sammaleesta ja liasta. Pesun jälkeen katolle levitetään sammaleentorjunta-aine.

6. Tiilikaton pinnoitus

Kunnes katto on kuiva, aloitetaan pinnoitus. Ensin katto pinnoitetaan 10% ohennuksella, jonka jälkeen vielä kertaalleen ohentamattomana.

7. Siivous ja lopputarkastus

Lopuksi siivoamme jälkemme ja korjaamme mahdolliset virheet. Käymme vielä yhdessä asiakkaan kanssa lopputarkastamassa kohteen ennen työmaalta poistumista.

8. Takuu työlle

Kahden vuoden takuun tuo sinulle turvaa. Mikäli kahden vuoden sisällä tulee huomautettavaa tulemme korjaamaan virheet.