Ulkoverhouksen huoltomaalaus

Julkisivun maalaus kannattaa suorittaa 10-15 vuoden välein. Ajoissa hoidettu maalaus voi säästää sinut kalliilta verhousremontilta. Suomen kylmät ja kosteat olosuhteet kuormittavat jatkuvasti talojen verhouksia ja rakenteita.
Kun kodin maalipinta hoidetaan ajallaan, säilyy verhous hyvässä kunnossa. Uusi maalipinta ryhdistää taloa ja nostaa sen myyntiarvoa merkittävästi. Me värisepillä huolehdimme talosi maalipinnasta ja sen kestävyydestä. 

Näin maalausurakka etenee

1. Talon kuntokartoitus

Kartoitamme verhouksen kunnon, Lasketaan maalattavan kohteen pinta-ala, valitaan sävyt maaleille,  jonka jälkeen annamme teille kiinteä hintaisen tarjouksen 

2. Urakkasopimus

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen teemme yhdessä kiinteähintaisen sopimuksen. Selkeä hinta, eikä ylimääräisiä kuluja. Meillä hinta pitää. Sovimme myös urakan aloituksesta.

3. Urakan aloitus

Aloitamme urakan sovitun aikataulun mukaan. Pihaan saavuttua esittelemme itsemme ja kerromme asiakkaalle miten urakka etenee, jne..

4. Suojaus ja pohjatyöt

Suojaamme tarvittavat paikat huolellisesti, jotta vältytään sotkulta. Mikäli kohteeseen on myyty pesu ja homeaine, Pestään verhous ennen verhouksen skrapaamista.

5. Maalaus

Huolellisesti tehty pohjatyöt takaavat pitkäkestoisen ja terveen tulevaisuuden verhoukselle. Pohjatöiden jälkeen verhous maalataan sovituilla väreillä kertaalleen tai kahteen kertaan.

6. Siivous ja lopputarkastus

Lopuksi siivoamme jälkemme ja korjaamme mahdolliset virheet. Käymme vielä yhdessä asiakkaan kanssa lopputarkastamassa kohteen ennen työmaalta poistumista.

7. Kahden vuoden takuu

Kahden vuoden takuun tuo sinulle turvaa. Mikäli kahden vuoden sisällä tulee huomautettavaa tulemme korjaamaan virheet.