Tiesitkö, jos katto voi huonosti koko talo voi huonosti. Oikein huollettu katto estää yläpohjan kosteusvauriot ja säästyt kalliilta remonteilta. Pidetään yhdessä huolta kattosi hyvinvoinnista.

Peltikaton huoltomaalaus

Peltikaton maalaus suojaa katetta, jopa 15 vuotta, kun se on oikein huollettu. Peltikatto suomessa altistuu erilaisille sääolosuhteille ja jos maalipintaan tulee syystä tai toisesta vaurioita, alkaa korroosion kehittyminen peltikatteessa. Jos katolla ei ole säännöllistä kattohuoltoa, pääsee pelti helposti ruostumaan ja voi kulua puhki jopa muutamassa vuodessa. Peltikaton huoltomaalaus kannattaa suorittaa ajoissa, se antaa katolle pitkän suojan ja antaa kauniin pinnan katolle.

Näin maalausurakka etenee

1. Katon kuntokartoitus

Kartoitamme katon kunnon, Lasketaan maalattavan kohteen pinta-ala, valitaan sävyt maaleille,  jonka jälkeen annamme teille kiinteä hintaisen tarjouksen.

2. Urakkasopimus

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen teemme yhdessä kiinteähintaisen sopimuksen. Selkeä hinta, eikä ylimääräisiä kuluja. Meillä hinta pitää. Sovimme myös urakan aloituksesta.

3. Urakan aloitus

Aloitamme urakan sovitun aikataulun mukaan. Pihaan saavuttua esittelemme itsemme ja kerromme asiakkaalle miten urakka etenee, jne..

4. Pesu ja suojaus

Aloitamme pesemällä katon korkeapainepesurilla. Huolellisen pesun jälkeen tarvittavat paikat suojataan ennen varsinaista maalausta.

5. Pohjatyöt

Poistamme hilseilevän maalin ja mahdolliset ruosteet mekaanisesti kulmahiomakoneella. Hionnan jälkeen ne paikkamaalataan ruosteenestomaalilla.

6. Maalaus

Kun pohjatyöt on tehty pääsemme viimeistelemään katon pintamaalilla. Me uskomme, että pensselillä maali tarttuu paremmin kattoon, kun että käyttäisi maaliruiskua. 

7. Siivous ja lopputarkastus

Lopuksi siivoamme jälkemme ja korjaamme mahdolliset virheet. Käymme vielä yhdessä asiakkaan kanssa lopputarkastamassa kohteen ennen työmaalta poistumista.

8. Takuu työlle

Kahden vuoden takuun tuo sinulle turvaa. Mikäli kahden vuoden sisällä tulee huomautettavaa tulemme korjaamaan virheet.